Over Nooijens Antieke Uurwerken

Over 30 jaar ervaring

Begin jaren 80 kwam ik in contact met de destijds eigenaren van het Witte Kasteel in Loon op Zand. Het kasteeltje stond bekend als antiekzaak waar meubels werden gerestaureerd en verkocht. Daar ik van jongs af aan al geïnteresseerd was in antiek, trok mij dit erg aan.

Ik begon daar met het restaureren van meubelen maar de antieke klokken die daar hingen trokken toch meer en meer mijn aandacht. De techniek van die uurwerken fascineerde mij steeds meer.

Wandklok Nooijens Antieke Klokken
Beeld op pendule klok Nooijens Antieke Klokken
Comtoise klok Nooijens Antieke Klokken

Nooijens Antieke Uurwerken

In 1992 had ik een collectie klokken en besloten we om hier mee verder te gaan. In ons huis in Loon op Zand begonnen we een winkel en zo is Nooijens Antieke Uurwerken ontstaan. Na verloop van tijd groeiden we uit ons jasje en werd het tijd om een andere locatie te gaan zoeken. Die vonden we in een mooie karakteristieke boerderij in Riel, nabij Tilburg. Hier zijn we nu inmiddels al 20 jaar gevestigd en is onze collectie flink uitgebreid.

Naast verkoop van antieke klokken en barometers kunt u bij ons ook terecht voor het repareren en restaureren van uw kostbare bezit. Niet alleen het uurwerk moet naar behoren werken, ook de kast waarin het uurwerk huist dient een lust voor het oog te zijn.