Onze showroom

Een greep uit onze klokken collectie

De winkel van Nooijens Antieke Uurwerken bestaat uit een collectie klokken van uiteenlopende uurwerken. Van tafel, staande, reis en staartklokken tot barometers en pendules uit de 18e en 19e eeuw.

Kom gerust eens langs in onze showroom om rustig, onder het genot van een kopje koffie én met goede adviezen, de gehele collectie te bekijken.

Wat we doen

Nooijens Antieke Uurwerken is ontstaan door de passie voor antiek. Maar het zijn de klokken en barometers die al meer dan 30 jaar de voorkeur hebben.

Kopen

Bij ons kunt u terecht voor uurwerken uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland en Nederland. Op iedere klok geven we uiteraard garantie. Kom langs en neem een kijkje in onze winkel.

Repareren

Bij reparatie moet u denken aan schoonmaken, smeren en verbussen van het uurwerk. In de meeste gevallen kunnen wijzerplaten bijgewerkt of gerestaureerd worden.

Restaureren

Het restaureren van de kast waarin het uurwerk zich bevindt behoort ook tot onze werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan fineren, kleuren, politoeren en in de was zetten. Ook het restaureren en politoeren van barometers valt hier onder.

Bekijk meer dan 300 klokken

De winkel van Nooijens Antieke Uurwerken bestaat uit een collectie van uiteenlopende uurwerken. Van tafelklokken, staande klokken, pendules, lantaarn klokken tot barometers en reisklokken uit de 18e en 19e eeuw.